Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Варіанти барної стійки на маленькій кухні

Нерідко дизайнери стикаються з непростими завданнями, наприклад, як при маленьких габаритах кухні, грамотно використовуючи простір, вписати бажану барну стійку. Звичайно для дизайнерів з досвідом вирішити цю задачу абсолютно не важко, але якщо ви новачок в цьому питанні, то пропонуємо розглянути можливі варіанти.

Простір кухні повинен бути сконструйований з урахуванням збереження технологічності, функціональності, красивого естетичного вигляду відповідно до вибраного стилю інтер'єру. Найчастіше правильно продуманий варіант з барною стійкою не тільки виглядає сучасно і стильно, але й виявляється справжньою знахідкою в умовах малого простору.

Від класичного стилю швидше за все доведеться відмовитися, так як велика кількість поличок і шаф з широкою стільницею просто не розмістяться в кімнаті.

Найкращими варіантами будуть наступні:

  • Висока стійка з наявною опорою і стільницею. Під нею зручно заховати стільці, що помітно зменшить кухонний простір і звільнить від розміщення громіздкого столу, який займе багато вільного місця;
  • Стійку можна розмістити прямо в упор до стіни під навісними шафками. Під шафою є можливість закріпити тримачі для келихів, що виглядає дуже стильно і має свою функціональність;
  • Відмінним варіантом є спосіб поєднання її з іншою поверхнею. Таким може виступати підвіконня або робоча стільниця, на якій готує господиня. Варіант з підвіконням більш виграшний, так як перед очима постануть не стіни, а красиві пейзажі за вікном будинку або квартири.
купить кухню купить кухню купить кухню

Рекомендуємо також встановити над барною стійкою по можливості місцеве освітлення, що додасть особливого стилю і дозволить створити вечорами затишну і теплу атмосферу.

Що вибрати: обідній стіл або барну стійку? Вибір завжди залишається за вами. Важливо враховувати хто буде її використовувати. Якщо в квартирі проживає холостяк або молода сім'я з двох людей, то барна стійка буде чудовим і зручним варіантом. Якщо ж в квартирі є діти або люди похилого віку, то підніматися на високі стільці буде не зручно. А малюки, звичайно, з цікавістю там посидять, але падати з них високо, тому це небезпечна затія.

На закінчення хотілося б додати, що дуже важливо включити таку стійку в дизайн вашого інтер'єру гармонійно. Перш ніж зважитися купити кухню, врахуйте всі "за" і "проти". Пам'ятайте про те, що барна стійка - відмінна можливість функціонально розподілити весь простір кімнати.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: